Oferta dla gastronomii
Nasza firma od 2006 roku specjalizuje się w dostawach Ryb i Owoców Morza do restauracji, hoteli, stołówek i firm cateringowych na terenie Krakowa. Towar sprowadzamy głównie od polskich producentów i importerów ryb. Posiadamy wdrożony system HACCP.
RYBY MROŻONE – filety i porcje |
Dorada filet z/sk. 120-160 g, IQF |
Dorsz czarny (Czarniak) filet b/sk. 240-480 g, shp |
Dorsz atlantycki (Gadus) filet b/sk. 240-480 g, shp |
Dorsz czarny porcje z polędwicy IQF |
Flądra strzałozębna filet b/sk. 400-600 g, IQF |
Halibut filet b/sk. 200-400 g, IQF |
Halibut filet z/sk. 400-600 g, IQF |
Karmazyn filet z/sk. 200-300g, IQF |
Labraks (Okoń morski) filet z/sk. 120-160 g, IQF |
Limanda filet b/sk., 90-140 g, IQF |
Łosoś norw. Filet z/sk. ok. 1,5 kg Trim „D” |
Mahi-Mahi (Koryfena) porcje z fil. b/sk. 120-160 g |
Miętus królewski fil. b/sk. 400-600 g |
Mintaj filet b/sk. 170-220 g |
Miruna patagońska filet z/sk. 110-170 g, shp |
Miruna nowozel. filet b/sk. 175g+, shp |
Morszczuk filet b/sk. 120-200 g (Argentyna), shp |
Okoń nilowy filet b/sk. 300-500 g, shp |
Piotrosz filet z/sk. 170-230 g, IQF |
Sandacz filet z/sk. 300-500 g, IQF |
Śledź filet Matjas holend. solony mroż. (10 szt./op.) |
Tilapia filet b/sk. 90-140 g, IQF |
Tuńczyk stek z polędwicy Standard b/sk.vac. |
Tuńczyk polędw. SASHIMI, mroż. 2-4 kg vac. |
Zębacz fil. b/sk. 400-800 g shp |
Żabnica (Diabeł morski, Monkfish) filet b/sk. 200-300 g |
Ryby całe i patroszone mrożone |
Dorada patr. z głową 300-400 g |
Halibut tusza 1-2 kg, b/gł., b/og |
Łosoś norw. patroszony z głową 2-3 kg |
Makrela cała 400-600 g |
Makrela płat z/sk 100g + |
Pstrąg patr. z głową 250-350 g, luz |
Sardynka cała (70-100 g) |
Sandacz patroszony 1 -2 kg |
Stynka (Eperlan) cała dł. 5-8 cm |
Szczupak patroszony 1-2 kg |
Śledź cały 350 g + |
Węgorz patroszony 800-1000 g |
Elementy rybne (Karkasy) NA ZUPĘ |
Ryby wędzone mrożone |
Łosoś wędz. plastry (op. vac. 500 g, 1000 g) |
Łosoś norw. wędz. Sałatkowy (op. 1 kg) |
Pstrąg filet wędz. n/z (op. vac. 0,5 kg) |
Kostki rybne i paluszki |
Mintaj kostka z fileta surowa 100 g |
Łosoś kostka z fileta surowa 100 g |
Mintaj kostka panier. z fileta 100 g (Frosta) |
Mintaj paluszki panier. z fileta 30 g (Frosta) |
OWOCE MORZA MROŻONE |
Krewetki całe, z głową |
Krewetka Argent. 10/20 czerwona surowa cała w panc. |
Krewetka Black Tiger 8/12 surowa cała, w pancerzu |
Krewetka Black Tiger 16/20 surowa cała, w pancerzu |
Krewetka Black Tiger 31/40 surowa cała, w pancerzu |
Krewetki surowe bez głowy w pancerzu |
Krewetka 8/12 sur. b/gł. w panc. IQF |
Krewetka 16/20 surowa bez gł. w panc. IQF |
Krewetki surowe bez głowy obrane |
Krewetka 16/20 surowa bez gł. obrana z ogonkiem |
Krewetka 16/20 surowa bez gł. obrana bez ogonka |
Krewetka 31/40 surowa bez gł. obrana |
Krewetki gotowane bez głowy obrane |
Krewetka 16/20 gotowana obrana z og. |
Krewetka 31/40 gotowana obrana z og. |
Krewetki koktajlowe |
Krewetka koktajlowa 100-200 szt/lb. (ogony got., obr.) |
Inne owoce morza |
Homar cały got. 350-400 g, w tubie lodowej (Kanada) |
Kalmary baby 10/20 szt./kg |
Kalmary tuby U-5 surowe |
Kalmary pierścienie surowe 3-7 cm średn. |
Langustynka (Scampi) cała surowa 17/20 |
Małże OMUŁKI (Mule, Cozze) całe w muszli mrożone |
Małże VONGOLE (Venus) całe w muszli mrożone |
Małże Nowozel. zielone na muszli 31/40 |
Małże Nożeńce (Okładniczki) 40/60 surowe w muszli |
Mięso z małży (muli) gotowane 200-300 |
Mięso z małży św. Jakuba 10/20 bez ikry |
Muszle z małży św. Jakuba |
Mieszanka owoców morza (5 skł.) |
Mieszanka owoców morza Premium (5 skł.) |
Ośmiornica Baby 10-20, 20-40 |
Ośmiornica śródziemnomorska cała 2-3 kg |
Ośmiornica śródziemnomorska cała 3-4 kg |
Raki w pancerzu 28-30 gotow. w zal. koperk. |
Szyjki rakowe 150-200 szt./kg gotowane obrane |
Surimi – paluszki krabowe |
Owoce morza panierowane lub przetworzone |
Krewetka panier. crispy „Torpedo” (ok. 50 szt./op.) |
Krewetka we wstążce ziemniacz. (10 szt.=250 g/op.) |
Kalmary pierścienie panierowane (Hiszp.) |
RYBY ŚWIEŻE – wybór |
Dorada cała z głową 300-400 g świeża |
Dorada patroszona z głową 300-400 g świeża |
Dorsz atlant. filet z/sk. świeży |
Dorsz atlant. filet b/sk. świeży |
Dorsz atlant. polędwica b/sk. świeża |
Dorsz atlant. tusza (bez głowy) 1-2 kg |
Flądra bałtycka patr. (odgardlona) z gł. świeża |
Flądra Gładzica patroszona z gł. świeża |
Halibut tusza 1-2 kg świeża |
Halibut tusza 2-3 kg świeża |
Jesiotr patroszony z/gł. świeży |
Jesiotr patr. Zawojski z/gł. świeży |
Jesiotr filet z/sk. świeży |
Karp patroszony z głową ok. 1,5 kg |
Karp tusza (bez głowy) 1-1,5 kg |
Karp filet nacinany z/sk. bez ości |
Kulbin cały 3 kg+ |
Labraks (Okoń mor., Seabass) cały 300-400 g |
Labraks (Okoń mor., Seabass) patr. 300-400 g |
Leszcz tusza 0,5-1,0 kg |
Łosoś norw. filet z/sk. 1,5-2,5 kg/szt. świeży |
Łosoś norw. patroszony z głową 2-3 kg |
Makrela patroszona z głową 300-400 g |
Makrela filet świeży (Włochy) 100-200 g |
Marlin polędwica świeża ok. 3 kg vac. |
Miecznik polędwica ok. 3 kg vac. |
Piotrosz cały |
Płoć tusza |
Pstrąg patr. z głową 250-300, 300-350 g |
Pstrąg filet z/sk. świeży |
Raja „skrzydła” |
Sandacz patroszony z/gł. 1-2 kg świeży |
Sandacz filet z/sk. świeży |
Sola Lemon (złocica) patroszona 100-300 g |
Sola Dover patr. 300-500 g |
Sum afrykański patr. |
Sum afryk. filet z/sk. |
Sum afryk. filet b/sk. |
Szczupak patr. świeży |
Szczupak filet z/sk. świeży |
Śledź płat 4-8 oz. |
Turbot patr. 0,5-1,0 kg świeży |
Turbot cały 2-3 kg |
Tuńczyk polędwica (ok.3 kg) świeża |
Tuńczyk polędw. Sashimi (ok.3 kg) świeża |
Żabnica tusza 2-4 kg świeża |
Owoce morza świeże |
Homar cały świeży 0,5 – 0,7 kg |
Kalmary baby śweże |
Krab cały żywy (Holandia) |
Krewetka cała gotowana 60/80 |
Krewetka cała gotowana 30/40 |
Małże (Mule, Cozze) całe świeże (1 kg siatka) |
Małże (Mule, Cozze) całe świeże (Hol.-1 kg vac.) |
Małże Vongole całe świeże (op. 1 kg siatka) |
Małże św. Jakuba (Przegrzebki) całe w muszlach |
Mięso z małż św. Jakuba USA (wiad. 1 kg) |
Ostrygi całe nr II (op. 12 szt. lub 25 szt.) |
Ostrygi całe nr II opak. 1 kg |
Ośmiornica baby 20-50 g/szt. |
Ośmiornica cała świeża 0,5-1,0 kg |
Produkty świeże konserwowane |
Atrament z sepii (4 g) |
Ikra z pstrąga (puszka 90 g) |
Kawior czarny Lumpfish (słoik 50 g) |
Kawior czerwony z łososia (słoik 100 g) |
Ryby wędzone na gorąco | |
Dorsz bałtycki tusza wędz. n/g | |
Halibut wędz. n/g kawałki z tuszy 1-2 kg | |
Halibut wędz. n/g kawałki z tuszy 2-3 Extra | |
Jesiotr wędzony patr. z gł. (2-3 kg/szt.) | |
Karmazyn tusza wędz. n/g. | |
Karp zawojski dzwonko wędzone | |
Łosoś norw. kawałki z fileta z/sk. Premium | |
Łosoś norw. roladki wędz. n/g ze śliwką | |
Makrela wędz. tusze 300-500 | |
Makrela filet wędz. z kolorowym pieprzem | |
Makrela filet wędz. z ziolami prowansalskimi | |
Pstrąg patr. z głową wędz. n/g. | |
Pstrąg patr. Zawojski z głową wędz. n/g. | |
Pstrąg filet z/sk wędz. n/g. | |
Szprot wędzony | |
Trewal wędz. tusza | |
Węgorz wędz. patr. z gł. (0,8-1,0 kg)
|